SERVICES BY ATD

YUWA Complex Renovation  Guangzhou

Friends and complex buildings are located in guangzhou tianhe district of guangdong province, including the renovation of the commercial facade and the renovation of the front square, the area of the landscape is 2000 square meters. Facade design is to use green environmental protection, the framework of the original chaotic facade to unify, the casing outside the framework of dark gray, frame’s internal for color, give a person a kind of modern human sense again.

Landscape instead of laying the ground of granite, the two hundred – meter long is divided into three zones, respectively: rest area, the hotel entrance area and park area, each area according to the different functional arrangement of the corresponding outdoor decoration and furniture, at the same time, adjust measures to local conditions, to build elegant environment green belts, with the laying the ground of a ribbon of all connected up to three different areas.

Date      2016
Location      Guangzhou, China
Site area     900000㎡
Functions     commercial


  • > ATDesignoffice release design for the Floating City
  • > ATDesignoffice流行美时尚总部的M空间
  • > 广州国际生态建筑精品展-ATDESIGNOFFICE展区
  • > ATDesignOffice签约宝能城西丽项目
  • > 新空间的探索系列讲座
Recent Projects
Service
People
Research