SERVICES BY ATD

XiGuan GuangYa Experimental School Guangzhou

Located in liwan bay, guangzhou, the school covers an area of 12,000 square meters and covers an area of 9,500 square meters and has 18 classes. By introducing the concept of active platform, the flow and function of the campus are reintegrated to promote students’ activities and communication. The high overhead layer provides outdoor activities for students to provide outdoor activities, which is perfect for lingnan climate.

First 300 integrated audio-visual classroom, use a metal grid ceiling system combined with sound-absorbing cotton, modern furniture and traditional guang ya fashion colour at the same time, embody the development of old school in succession in one hundred. Buffet restaurant on the second floor of thousands of people can not only satisfy the whole campus dining problem, more consider to use, multi-functional space when the function layout for the students to participate in activities and communicate with each other to study provided a better space, outdoor platform are connected to the restaurant on the second floor on the second floor at the same time, can be used as a place for outdoor activity show, school entrance steps also can be used as the audience, watching all kinds of club activities.

Date      2016
Location      Guangzhou, China
Site area     12000㎡
Functions      education


  • > ATDesignoffice release design for the Floating City
  • > ATDesignoffice流行美时尚总部的M空间
  • > 广州国际生态建筑精品展-ATDESIGNOFFICE展区
  • > ATDesignOffice签约宝能城西丽项目
  • > 新空间的探索系列讲座
Recent Projects
Service
People
Research